Retail

De retail sector is volop in beweging. De afgelopen jaren heeft het internet een grote impact gehad op de fysieke retail. De fysieke retail is zichzelf aan het hervormen om een goed antwoord te vinden op de online ontwikkelingen. De impact van de Corona pandemie heeft deze ontwikkeling verder in een stroomversnelling gebracht. Kijken we naar de toekomst van fysieke retail dan zijn er enkele ontwikkelingen te noemen waarvan de verwachting bestaat dat deze zich zullen verwezenlijken.

  • Retail zal zich meer gaan richten op de behoeften van de individuele klant;
  • Kopen wordt steeds meer een zaak die overal plaats kan vinden;
  • Fysieke retail gaat meer als showroom fungeren.

Beleving wordt voor de retail dus steeds belangrijker in de toekomst. Dit zal gepaard gaan met de inzet van meer digitale hulpmiddelen. Een van de belangrijkste onderdelen van beleving betreft visuele waarneming. Hoe groter de impact daarvan hoe meer de klantemotie geraakt zal worden en het koopproces beïnvloed kan worden.

Grote visuele impact wordt bij uitstek bereikt door het inzetten van LED Display technologie. Bij Megalux werken we veel samen met en voor de Retail. De meest gebruikte LED Display toepassingen binnen de retail zijn Indoor oftewel binnen. Outdoor Displays worden vaak gebruikt bij de toegang naar een shopping center. Aan een gevel of op een paal.

Speciaal voor de retail kun je bij de toepassing van een Indoor Display denken aan schermen in je winkel, die je al dan niet interactief kunt aansturen naar wens. Om zo unieke interactie met je klanten te creëren. In combinatie met onze cloud software kun je voor meerdere vestigingen centraal je content regelen. Daarmee versterk je niet alleen he merkbeleving maar ook je consistentie en klantcontact. En voorkom je verspilling in promotiemateriaal wat vaak verloren gaat in de waan van de dag. Doodzonde! Onze LED Displays worden bovendien vaak als onderdeel van de etalage opmaak gebruikt. In combinatie met je traditionele etalageopmaak kun je een werkelijk unieke ervaring realiseren. En je attentiewaarde enorm verhogen. Zelfs als je het zicht naar binnen in je winkel wilt behouden kun je met transparante LED Displays werken.

We laten je een aantal mooie voorbeelden zien. De mogelijkheden zijn eindeloos.

We bellen je graag om je er meer over te vertellen!

Klanten

Ready to visualize your business?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossing die Megalux en haar partners jou kunnen bieden? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.

Adres

De Run 8215,
5504 EM Veldhoven,
The Netherlands
Telefoon : +31 (0)40 – 209 42 32
E-mail : contact@megalux.eu

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 08:30 tot 17:00 uur
Zaterdag – Gesloten
Mail Support – 24/7

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu