Sports

Sport speelt een belangrijke rol in het leven van velen. Of we het nu hobbymatig beoefenen of professional zijn. Het genieten van sport is voor veel mensen erg belangrijk. Sport is emotie. Afzien. Meeleven. En soms super spannend. Sport is bij uitstek een sector waarbij visuele beleving enorm belangrijk is.

Beleving staat centraal binnen plekken zoals sportcentra, fitnessclubs, voetbalstadions en race circuits. Voor al deze stadions, velden, clubs en al die plekken waar we sport bekijken, beoefenen en beleven is het publiek van enorm belang. Publiek bij professionele sportwedstrijden vormt vaak een onmisbare schakel in de begroting. Het is dus van groot belang om voor een optimale beleving te zorgen. Dat kan natuurlijk op veel manieren. Maar het gebruik van LED Display toepassingen vergroot de beleving bij publiek en sporters enorm. We hoeven maar een professionele basketbal wedstrijd of honkbal- of ijshockey wedstrijd te bekijken in Noord Amerika om het levend bewijs te zien.

Megalux voorziet al vele jaren zowel professionele als niet professionele sport gelegenheden van oplossingen met LED. Zo hebben we voor prof voetbal clubs het gebruik van de digitale logowand geïntroduceerd. De onderliggende business case was gauw gemaakt. En de flexibiliteit en impact ongekend. Maar ook meer traditionele toepassingen zoals LED Displays aan een tribune ring. Of een groter LED Display buiten en binnen in een stadion.

Ook binnen de fitness industrie doet digitalisering steeds meer zijn intrede. Bijvoorbeeld met het gebruik van Display toepassingen voor groepslessen. En trainingsconcepten. Dergelijke LED Display toepassingen kunnen vervolgens in een handomdraai omgetoverd worden tot onderdeel van het interieur of advertentiemogelijkheid.

Bij Megalux hebben we al veel klanten in de sport industrie voorzien van oplossingen die perfect passen bij hun specifieke situatie.

We laten je een aantal mooie voorbeelden zien. De mogelijkheden zijn eindeloos.

We bellen je graag om je er meer over te vertellen!

Klanten

Ready to visualize your business?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossing die Megalux en haar partners jou kunnen bieden? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.

Adres

De Run 8215,
5504 EM Veldhoven,
The Netherlands
Telefoon : +31 (0)40 – 209 42 32
E-mail : contact@megalux.eu

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 08:30 tot 17:00 uur
Zaterdag – Gesloten
Mail Support – 24/7

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu