Leisure

Eigenlijk is elke sector in beweging. En dat geldt zeker ook voor de Leisure sector. Voorafgaand aan de Corona crisis droegen een beter wegennetwerk, meer financiële armslag bij veel consumenten, steeds goedkopere vliegreizen en steeds beter beschikbare informatie bij aan een immer groeiende sector in Europa. Een sector volop in beweging die vervolgens keihard werd geraakt door de gevolgen van de Corona crisis. Het zal enige tijd gaan kosten voor we weer op een wat normalere manier van onze Leisure sector kunnen genieten. Maar dat zal ongetwijfeld gebeuren.

En wanneer we dat weer gaan doen zal ook deze sector meer en meer gebruik gaan maken van technologie, zo blijkt uit diverse onderzoeken. Dat zal naar verwachting bijvoorbeeld zijn uitwerking vinden in de toepassing van spannende en boeiende interacties met Leisure klanten. Pretparken, Hotels, musea en allerlei andere leisure ondernemingen zullen gebruik gaan maken van technologie en data.

Flexibiliteit en visuele ervaringen zullen daarbij nog belangrijker worden. Grote visuele impact wordt bij uitstek bereikt door het inzetten van LED Display technologie. Bij Megalux werken we veel samen met en voor de Leisure industrie. De Leisure sector maakt steeds verder gebruik van een breed scala aan LED Display toepassingen. Van Indoor LED Display toepassingen bij Hotels tot Etalage displays voor de gaming industrie.

Maar ook het toepassen van grote indoor LED Displays binnen Luchthavens. Een luchthaven was en wordt weer een plek waar veel nationaliteiten samen komen, op weg naar hun eindbestemming. De LED Display toepassingen van Megalux brengen informatie en gewenste content op elk moment.

Bij Megalux hebben we al veel klanten in de Leisure industrie voorzien van oplossingen die perfect passen bij hun specifieke situatie.

We laten je een aantal mooie voorbeelden zien. De mogelijkheden zijn eindeloos.

We bellen je graag om je er meer over te vertellen!

Klanten

Ready to visualize your business?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossing die Megalux en haar partners jou kunnen bieden? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.

Adres

De Run 8215,
5504 EM Veldhoven,
The Netherlands
Telefoon : +31 (0)40 – 209 42 32
E-mail : contact@megalux.eu

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 08:30 tot 17:00 uur
Zaterdag – Gesloten
Mail Support – 24/7

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu