Health Care

De healthcare sector kent buiten de reguliere ziekenhuizen ook zelfstandige behandelcentra en privé klinieken. In het verleden werden deze zelfstandige behandelcentra en privé klinieken door het grote publiek met name verbonden met cosmetische ingrepen. Inmiddels zijn sommige van deze klinieken en behandelcentra volwaardige ziekenhuizen.

Het verstrekken van informatie aan bezoekers en patiënten van behandelcentra en privéklinieken is van groot belang. Maar al te vaak gebeurd dat nog met traditionele middelen. In heel veel van deze locaties wordt nog gewerkt met uitgeprinte vellen papier, posters en andere traditionele middelen. Ook waar het gaat om de diensten, specialismen en kennis en kunde weet men de connectie naar de consument op de locatie zelf lastiger te maken. Folders, banners en printmateriaal zijn daarvoor in basis wel geschikt, maar minder duurzaam, niet flexibel en maar al te vaak niet gevonden.

Zowel voor wat betreft het verstrekken van informatie als het brengen van een commerciële boodschap zijn de oplossingen van Megalux bij uitstek geschikt. Een LED Display biedt je directe connectie met je bezoeker. Zo kun je direct belangrijker informatie, zoals hygiëne of corona regels naar je bezoeker communiceren. Maar kun je ook heel gericht vertellen wat je allemaal doet. En kunt betekenen. Je merk versterken. Je imago versterken. Maar ook besparen in termen van operationele- en marketingkosten.

De locaties van veel klinieken hebben van nature een meer gesloten karakter. Dat is logisch want discretie en vertrouwelijkheid is voor veel klanten belangrijk. Aan de andere kant een gemiste kans. Want wanneer een kliniek op een zichtlocatie gevestigd is, of het nu een A locatie is of niet, kan je op die locatie veel meer informatie naar buiten brengen met een LED Display. Zelfs met een kleiner display kun je voorbijgangers attent maken op de mogelijkheden. Veel mensen lopen namelijk van nature met een latente behoefte of noodzaak op specialistische zorg. Het “digitaal openen van je deuren” kan dan de drempel verlagen.

Bij Megalux voorzien we de healthcare sector van passende oplossingen voor hun specifieke situatie. Opvallend of terughoudend. Want ook dat laatste kan met een LED Display.

We laten je een aantal mooie voorbeelden zien. De mogelijkheden zijn eindeloos.

We bellen je graag om je er meer over te vertellen!

Klanten

Ready to visualize your business?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossing die Megalux en haar partners jou kunnen bieden? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.

Adres

De Run 8215,
5504 EM Veldhoven,
The Netherlands
Telefoon : +31 (0)40 – 209 42 32
E-mail : contact@megalux.eu

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 08:30 tot 17:00 uur
Zaterdag – Gesloten
Mail Support – 24/7

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu