Publicity

Als publicity company weet je als geen ander op welke manier je de boodschap van je klanten naar het publiek moet brengen. Met name ook hoe jouw klant dit het beste kan doen. En de locatie waar dit moet gebeuren. Maar ook de omvang van de reclamedragers. Het aanbestedingsproces rondom de reclamedragers die vanuit de overheid in concessie worden gegeven. En alle andere zaken die van belang zijn. Publicity companies gaan maar al te vaak trajecten en ontwikkelingen aan voor de lange duur.

Publicity Led Display

Als publicity company zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Niet in de laatste plaats de informatiedrager die nodig is om de concessie uit te kunnen nutten. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn van groot belang. Digitale Displays moeten 24/7 kunnen draaien. Het hele jaar rond. Klanten zijn namelijk bereid om te investeren in hun zichtbaarheid en moeten er dan op kunnen vertrouwen dat hun boodschap ongehinderd kan draaien.

De LED Display toepassingen die Megalux maakt zijn een uiterst betrouwbaar digitaal reclamemiddel. Niet voor niets kiezen toonaangevende klanten zoals PSV, Ikea en Mercamadrid voor de oplossingen van Megalux. Op groot en kleiner formaat.

Wij bieden Led Display toepassingen voor buiten en binnen. Van groot tot klein. Van bijzondere gebogen of transparante oplossingen tot super fine HD pitch Indoor toepassingen. Maar ook speciale etalage toepassingen. Megalux kan het gehele traject voor je verzorgen. Van ontwerp, technische uitvoering, installatie en montage tot monitoring en waar nodig onderhoud. Ook kunnen we je de zorgen over de financiering van je projecten uit handen nemen. En je flexibiliteit bieden met onze “LED as a service” propositie.

Bij Megalux voorzien we de Publicity sector van passende oplossingen voor hun specifieke situatie. Opvallend of terughoudend. Want ook dat laatste kan met een LED Display.

We laten je een aantal mooie voorbeelden zien. De mogelijkheden zijn eindeloos.

We bellen je graag om je er meer over te vertellen!

Klanten

Ready to visualize your business?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossing die Megalux en haar partners jou kunnen bieden? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.

Adres

De Run 8215,
5504 EM Veldhoven,
The Netherlands
Telefoon : +31 (0)40 – 209 42 32
E-mail : contact@megalux.eu

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 08:30 tot 17:00 uur
Zaterdag – Gesloten
Mail Support – 24/7

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu