Scherm content

De impact van een LED Display is groot. Dat blijkt wel uit de statistieken. De omvang van de impact die jij er mee maakt hangt mede af van de content die je op je scherm afspeelt. En natuurlijk ook met het doel dat je met het scherm hebt. Wil je het gebruiken om informatie op te vertonen, zoals nieuws, OV reisinformatie etc? Of wil je het gebruiken om attentiewaarde te vergroten. Je merkt en bedrijfsidentiteit te verstevigen.

Goede content is het halve werk. Maar waar haal je die vandaan? Natuurlijk, je kunt een mooi plaatje laten zien. Of een filmpje. Ben jij echter diegene die graag unieke content wil? Toegespitst op jouw merk, boodschap of bedrijf? Dan hoef je niet meer verder te zoeken.

Megalux is een van de weinige fabrikanten die in Noord Europa een eigen contentservice aanbiedt. Wil je een uniek ontwerp laten realiseren? Een tailormade verhaal laten maken? Een animatie of filmopname? Met de Megalux content Service kan het allemaal. Of je nu periodiek nieuwe content wilt ontvangen. Of ad hoc iets wilt laten realiseren. Wij zijn er voor je. Visualizing your business.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die Megalux voor jouw bedrijf heeft?

Klanten

Ready to visualize your business?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossing die Megalux en haar partners jou kunnen bieden? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.

Adres

De Run 8215,
5504 EM Veldhoven,
The Netherlands
Telefoon : +31 (0)40 – 209 42 32
E-mail : contact@megalux.eu

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 08:30 tot 17:00 uur
Zaterdag – Gesloten
Mail Support – 24/7

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu