Installatie

Na de keuze van jouw LED Display oplossing is de montage en installatie van het scherm een belangrijke stap. Hoewel Outdoor en Indoor LED Displays op dezelfde manier werken, vergt de installatie vaak andere ingrediënten. Bij een Indoor LED Display zal er door onze partners vooral gelet worden op zaken als kijkafstand, lichtinval en doel van het scherm. Afhankelijk van de situatie zal er voorafgaand ter plaatse worden gekeken of er specifieke montage eisen zijn. Zoals een Frame.

Bij een Outdoor LED Display zal er altijd een specialist ter plaatse komen kijken. Zaken zoals stroom en data toevoer maar ook montage ondergrond zijn van belang. Komt het LED Display op een paal te staan, dan zal er rekening moeten worden gehouden met bouwkundige werkzaamheden en voorbereiding. De ondergrond zal soms gesondeerd moeten worden. Er moet een bouwkundig fundament worden gemaakt. En er zullen staalwerken moeten worden vervaardigd. Dit alles wordt je uit handen genomen.
Overweeg je een Outdoor LED Display te gaan gebruiken? Kijk dan alvast goed naar de plek waar je het wilt plaatsen. De kijkafstand en zaken zoals stroom- en data toevoer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die Megalux voor jouw bedrijf heeft?

Klanten

Ready to visualize your business?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossing die Megalux en haar partners jou kunnen bieden? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.

Adres

De Run 8215,
5504 EM Veldhoven,
The Netherlands
Telefoon : +31 (0)40 – 209 42 32
E-mail : contact@megalux.eu

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 08:30 tot 17:00 uur
Zaterdag – Gesloten
Mail Support – 24/7

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu