LED as a service

Het is bij ons mogelijk om gebruik te maken van een financiering voor je LED Display. We bieden je twee verschillende vormen van financiering aan. De reguliere financiering en LED as a service. Wat is nu het verschil? En wat past het beste in jouw situatie?

De Reguliere Financiering
Een financiering is het meest geschikt wanneer je je LED Display voor een langere tijd wilt gaan gebruiken. En geen wijzigingen verwacht in het gebruik of je situatie. Maar ook wanneer je het display in eigendom wilt hebben. Meer over onze vormen van financiering kun je hier teruglezen.

Led as a Service
Uniek bij Megalux is de optie LED as a Service. Wat houdt dit precies in en wanneer is deze optie de beste keuze?

We stappen tegenwoordig steeds meer over van bezit naar gebruik. In het zakelijk segment wordt hier steeds vaker voor gekozen. Je betaalt een maandelijks bedrag voor je bedrijfsmiddel en kunt het direct gaan gebruiken. Is er wat mis, of werkt het niet meer? Dan neem je contact op met je provider en vaak wordt er dan gezorgd voor snelle reparatie of vervanging. De verschuiving van bezit naar gebruikt is een van de belangrijkste economische transities van de afgelopen tijd, mede mogelijk gemaakt door de moderne technologie.

Geen zorgen over installatie of onderhoud
We gaan Megalux altijd tot het uiterste om onze klanten perfect te bedienen. De wens van de klant is daarbij het uitgangspunt. Zo kan men er bij een aanschaf voor kiezen de installatie door ons te laten verrichten en onderhoudscontracten af te sluiten. Het is altijd de keuze van de klant. Maar bij Led as a Service weet je zeker dat je altijd de beste keus maakt op dit gebied want je kunt de keuze maken voor maximale ontzorging. Het is mogelijk om je alles uit handen te nemen zodat je jouw kostbare tijd kunt blijven investeren in je bedrijfsvoering.

Vervanging bij storing of defect

Wanneer je te maken krijgt met een technisch mankement of er schade aan je LED Display optreedt dan is het wel zo fijn dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Natuurlijk zijn er onze garantierichtlijnen. Maar wat nu als deze niet direct uitkomst bieden. Bijvoorbeeld omdat er schade door een derde is veroorzaakt. Wanneer je voor het as a service model kiest, ben je er zeker van dat je operationeel blijft. Een geruststellende gedachte, zeker bij grote Displays die stevige prijzen hebben. Een telefoontje is genoeg. Wel zo makkelijk.   

De voordelen van Led as a Service

Er zijn bijzonder veel redenen om te kiezen voor Led as a Service. De belangrijkste zullen we hier omschrijven:

  • Je wordt ontzorgt
  • Je behoudt je liquide middelen voor andere uitgaven
  • Vermindering van administratieve lasten
  • Grotere flexibiliteit
  • Reparatie of vervanging bij storing of defect inbegrepen

Ideaal wanneer je ontzorgt wil worden bij het gebruik van je LED Display
Je wilt graag optimaal gebruik maken van je LED Display. En er liever geen omkijken naar hebben. En misschien ook nog wat flexibiliteit in je gebruik. Led as a Service biedt je het allemaal.  Door de maximale service van ons Led as a Service concept heb je geen zorgen. Van je LED Display, de content tot service. Je hebt er geen omkijken meer naar. Led as a Service staat voor maximale ontzorging.

Je behoudt liquide middelen voor andere uitgaven
Doordat er geen (flinke) investering hoeft te worden verricht, blijft je kapitaal beschikbaar voor andere uitgaven. Ideaal voor veel bedrijven omdat beschikbaar kapitaal elders geïnvesteerd kan worden. Het is een trend die in opmars is en voor veel bedrijven steeds meer wordt gehanteerd: betaal voor gebruik, niet voor bezit.

Vermindering van administratieve lasten
De administratieve lasten van Led as a Service zijn minimaal wat in mindering komt in tijd die een accountant nodig heeft voor de verwerking van de boekhouding. Een aanschaf of financiering vereist niet alleen een periodieke verwerking maar ook in de jaarstukken. Die last wordt bij Led as a Service een stuk kleiner.

Meer flexibiliteit
Wanneer een Led Display altijd hetzelfde doel moet dienen met ongewijzigde omstandigheden, zoals een groot reclame scherm langs een snelweg, dan is dit punt irrelevant. Maar wanneer de omstandigheden soms wijzigen dan is Led as a Service de beste oplossing. Zo heb je de mogelijkheid om op-of af te schalen in gebruik. En kun je periodiek gebruik maken van ruimte in jouw LED as a service contract om op nieuwe technologie over te stappen. De mate van vrijheid hangt samen met de omvang van jouw as a service abonnement.

Conclusie

Wanneer je kiest voor LED as a service kun je kiezen uit verschillende opties. Binnen die opties heb je meer of minder flexibiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur. Het grote verschil met een traditionele financiering is dat je met “LED as a service” kiest voor totaal ontzorging.

We kijken samen met jou naar de benodigde toepassing. Jij maakt je keuze op basis van ons advies. En wij doen de rest. Zo monteren en installeren we je LED Display, zorgen we ervoor dat je direct met je LED Display aan de gang kan met onze Cloud software. We nemen je het onderhoud en beheer uit handen en je kan gebruik maken van onze off-site ondersteuning. En je maakt altijd gebruik van de allernieuwste technologie.

Wanneer je kiest voor LED as a service draag je ook bij aan het circulaire gebruik van deze toepassingen. Wanneer jij afscheid neemt van je LED Display om plaats te maken voor nieuwe technologie zorgen wij ervoor dat het een tweede leven krijgt. Zo vervangen we waar nodig componenten door nieuwe onderdelen en refurbishen we het Display. Hierna kan het weer voor jaren mee. Vervolgens wordt het Display elders ingezet en krijgt het Display een tweede leven. En is het scherm echt aan het einde van zijn levensduur gekomen, dan worden ze bij ons gerecycled. Een prettige gedachte.

Klaar om onze technologie te gaan gebruiken? LED as a service biedt je de perfecte oplossing. Maximaal gebruiksgemak, flexibiliteit en vaste maandelijkse kosten. Heb je vragen, neem contact op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die Megalux voor jouw bedrijf heeft?

Klanten

Ready to visualize your business?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossing die Megalux en haar partners jou kunnen bieden? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.