Over Megalux

Wij hebben een heilig geloof in de kracht van visueel. Logisch natuurlijk. Maar sta er even kort bij stil. Wanneer je begint aan een goed boek word je vaak niet meteen geraakt op de eerste bladzijde. Dat duurt even. Zie je een goede film, serie of documentaire dan kan een eerste scéne je meteen raken. Beelden kun je je vaak ook beter herinneren dan tekst. Het is niet voor niks dat 82% van het internetverkeer in 2021 zal bestaan uit video. Beeld, zowel online als offline zal voor bedrijven een steeds grotere rol gaan spelen om hun boodschap of merk onder de aandacht te brengen. En precies daar helpen wij, samen met onze partners onze klanten. Met producten van top kwaliteit, makkelijke software en geweldige visual designs.

Historie

Megalux is al een meer dan een decennia lang succesvol met LED Schermen van hoge kwaliteit vanuit Spanje en Portugal. Met een geheel eigen productlijn voorzien we onze klanten van prachtige oplossingen op het gebied van LED Display en digital signage. Megalux is een bedrijf met Nederlandse roots. En daar zijn we trots op!

Toekomst

Onze ambitie reikt verder dan de Zuid Europese markt. En daarom maakten we onze entree op de Noord Europese markt. Vanuit Nederland wordt de aanwezigheid van Megalux in Noord Europa verder uitgebouwd.

Service

Onze LED Displays moeten onze klanten effectief en doeltreffend helpen met hun zichtbaarheid, attentiewaarde en merkbeleving. Dat is een constant proces. Een LED Scherm is dan vaak pas het begin. Daarom werken wij graag met onze klanten samen voor de langere termijn. In een partnership met onze klanten. Onze jarenlange ervaring in de sector stelt ons in staat om onze klanten een adequate service te bieden en maximale tevreden¬heid te realiseren. Wij bieden namelijk producten van topniveau aan, op basis van professioneel advies. Zo krijgt u altijd het product dat het beste bij jouw situatie past. En dat product is niet alleen een LED Display. Maar ook installatie van jouw LED Scherm. Onze eigen cloud software om het scherm te bedienen. Een uitgebreide content service waarmee je impactvolle visuals en video op je scherm toont. En “as a service” diensten in combinatie met financieringsmogelijkheden. We bieden zowel standaardoplossingen voor distributie als turnkey-projecten op maat, met een hoge mate van service ook op het gebied van techniek. We zijn dan ook trots op ons grote klantportfolio. Relaties die al jaren op ons vertrouwen.

Megalux Producten

Je kunt bij ons terecht voor Outdoor en Indoor LED Display toepassingen. Voor vaste en tijdelijke installaties. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om onze volledig eigen productlijn te ontwikkelen. We werken daarbij alleen met de allerbeste materialen en componenten. Vanuit onze eigen engineering en werkplaats kunnen we je ook helpen bij eventueel noodzakelijke constructievraagstukken. Zoals bevestiging van een scherm aan een gevel of op een paal. Op onze site vind je meer informatie over deze toepassingen. Omdat elke situatie anders is en je bij ons echte service mag verwachten helpen we je graag persoonlijk verder wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden voor jouw situatie. Bel of mail ons even. We staan voor je klaar.

Diensten

Megalux en haar partners ontzorgen je…

Bij Megalux weten we als geen ander dat één beeld een compleet verhaal kan brengen. Onze producten vormen een belangrijke schakel om jouw merk en verhaal te visualiseren. Jij wil maximale impact bereiken met vette beelden. Daarom nemen Megalux en haar partners je alle zorgen uit handen. Van A tot Z als je dat wilt. Wat kunnen we nog meer voor je betekenen? Kijk maar eens…

Installatie

Jouw LED Display moet op de goede plek gemonteerd worden. Netjes geïnstalleerd…

LED as a service

Elektrische scooters, auto’s, printers. We kiezen steeds vaker alleen te betalen voor…

Financiering

Heb je de behoefte je visuele impact te vergroten, maar wil je je kapitaal liever in je…

Software

Jouw LED Display biedt je ongekende impact en flexibiliteit. Enorm belangrijk in een steeds…

Klanten

Ready to visualize your business?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossing die Megalux en haar partners jou kunnen bieden? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.