Etalage

Etalage LED Schermen

Etalage LED Displays zijn bestemd om binnen te gebruiken, in situaties waar sprake is van veel invallend zon- en daglicht. Deze Displays kennen een hogere brightness dan de reguliere indoor LED Displays. Een Etalage Led Display plaats je achter het glas. Bijvoorbeeld in je Etalage. Een etalage moet opvallen. En prikkelen. Tot de verbeelding spreken. Wanneer je de beschikking hebt over een etalage of een glazen pui op jouw locatie, dan kun je die perfect benutten. Met de traditionele middelen is dat lastig. Een Etalage LED Display vergroot je mogelijkheden enorm. Of je het nu als achtergrond gebruikt. Of tot je volledige etalage maakt.

Megalux LED Displays onderscheiden jouw pui. Zelfs dus in het volle zonlicht. Met super vette content vergroot je je impact. Trek je meer klanten en boost je je omzet. We ontwikkelen top of the line etalage toepassingen. En dat kan zelfs transparant. Voor die oplossing kozen bijvoorbeeld PUMA en PSV. Zo kijk je op het ene moment naar binnen de winkel in en creëer je op het andere moment een volledig beeld.

NLX Series Etalage

De NLX series LED Schermen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in etalages. De hoge helderheid van 4500 nits zorgt voor goed zicht, zelfs met een hoge lichtinval.

TNX Series Transparant Etalage

Zeer transparant LEDscherm, maakt indrukwekkende reclame mogelijk waarbij men toch door het scherm heen kijkt. Verkrijgbaar in verschillende pixelpitches.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die Megalux voor jouw bedrijf heeft?

Indoor

Een extra dimensie toevoegen aan je kantoor, winkel of zakelijke ruimte, hoe doe je dat? Je wilt jouw..

Outdoor

Je visuele impact vanaf jouw fysieke locatie exponentieel vergroten? Meer klanttraffic creëren…

Etalage

Je wilt maximale impact maken met je etalage. Al eens aan digitaal gedacht? Je hebt mooie raampartijen…

Klanten

Ready to visualize your business?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossing die Megalux en haar partners jou kunnen bieden? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.

Adres

De Run 8215,
5504 EM Veldhoven,
The Netherlands
Telefoon : +31 (0)40 – 209 42 32
E-mail : contact@megalux.eu

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 08:30 tot 17:00 uur
Zaterdag – Gesloten
Mail Support – 24/7

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu