Etalage

Megalux Etalage LED Displays zijn perfect geschikt om onder elke omstandigheid te zorgen dat jouw boodschap optimaal van binnen naar buiten wordt gebracht. Ook midden in de zomer met de volle zon op jouw pand, ook dan geven ze het perfecte beeld. Zoals we bijvoorbeeld bij het Supergame Casino in Antwerpen toepasten. Wij bieden diverse modellen in nagenoeg elk gewenst formaat met instelbare lichtsterktes. Er is altijd een scherm dat geschikt is voor jouw idee! Heb je de keuze gemaakt voor de juiste Etalage LED display toepassing? Dan is het goed om na te denken over de gewenste omvang van het LED Display. Bij toepassingen binnen de Retail krijgen we vaak de vraag hoe je om moet gaan met meerdere raampartijen die vaak gescheiden worden door (dichte) tussenruimtes. Want zo wordt geredeneerd, dan is het niet mogelijk om één ononderbroken Display te vormen. De praktijk leert dat dit helemaal geen bezwaar hoeft te zijn. Wanneer de content die je vertoont op de juiste manier wordt aangepast is het prima mogelijk om één groot Etalage LED Display te creëren uit meerdere losse Displays die als een Display kunt laten werken. Je kunt dus meerdere raampartijen gebruiken om één LED Display te vormen.

Waarom een Etalage LED Display?

Etalage LED Displays zijn schermen die speciaal zijn ontworpen om gebruikt te worden in situaties waar sprake is van veel invallend zon- en daglicht. Deze Displays hebben een hogere brightness (lichtintensiteit) dan de reguliere indoor LED Displays waardoor het beeldmateriaal ook prima tot zijn recht komt als de zon er vol op staat.

Wanneer kies je nu voor een Etalage LED Display? Om te beginnen zijn deze alleen geschikt voor Indoor situaties. Uiteraard bieden wij ook Displays met hoge lichtopbrengst aan voor buiten, dit zijn de Outdoor Led Displays. Deze vallen in de regel in een hogere prijsklasse omdat ze ook weersbestendig moeten zijn. Een Etalage LED Display is uitermate geschikt voor gebruik in een ruimte waar veel dag- en zonlicht binnenvalt, met een regulier Indoor LED Display schiet je hier vaak te kort. Vanwege de te lage lichtopbrengst zal de content niet altijd goed zichtbaar zijn.

Hogere lichtinval komt vaak voor bij winkeletalages, kantoorgebouwen met daklichten of een atrium. Je kunt vaak zelf al een prima eerste inschatting maken. Bij twijfel kunnen wij met apparatuur meten hoeveel licht er in de ruimte aanwezig is en welk LED Display hier dan het meest geschikt is. Wanneer je qua keuze uit lijkt te komen op een Etalage LED Display zijn er nog een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden. Ook hier helpen we je graag op weg en dat doen we op volgende manieren:

  1. We brengen in kaart wat je wensen zijn en welke Etalage Displays hiervoor geschikt zijn
  2. We geven je advies over de toepassingen en mogelijkheden van deze Etalage Displays

Een hele belangrijke stap is de keuze voor een regulier Etalage LED Display of een Transparant Etalage LED Display. Want hoewel je misschien zou denken dat een Transparant Etalage LED Display misschien geen volwaardig LED Display kan zijn is dat juist niet waar. Ook met een Transparant Etalage LED display kun je net zo’n mooi beeld weergeven als je dat met een regulier Etalage LED display kunt.

NLX Series Etalage

De NLX series LED Schermen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in etalages. De hoge helderheid van 4500 nits zorgt voor goed zicht, zelfs met een hoge lichtinval.

Megalux TNX Series Indoor Transparant

TNX Series Transparant Etalage

Zeer transparant LEDscherm, maakt indrukwekkende reclame mogelijk waarbij men toch door het scherm heen kijkt. Verkrijgbaar in verschillende pixelpitches.

Transparante Etalage LED Displays

State of the art! Megalux biedt ook speciale Transparante Etalage LED Displays, zelfs in de vorm van een folie. Het bijzondere van deze schermen is dat er door het beeld heen gekeken kan worden, zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen. Dit trekt pas de aandacht! Pas wanneer het LED Display een volwaardig beeld toont met een wat hogere lichtintensiteit (brightness) wordt het zicht van buiten naar binnen tijdelijk weggenomen. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk onze video waarin de zien is dat we een Etalage LED Display bij de PSV City Fanstore hebben geplaatst. Onze TNX Series Transparant werd op dit project toegepast.

Belangrijk detail is dat we ervoor zorgen dat je Etalage LED Display in alle omstandigheden de juiste brightness heeft. Zo is je content altijd perfect zichtbaar, ook in het volle zonlicht. En deze brightness wordt automatisch mooi teruggebracht wanneer het gaat schemeren of er een dik wolkendek overtrekt. Dit doen we met een licht sensor die verbonden wordt met je Etalage LED Display. Op die manier kunnen we de brightness precies zo instellen als jij wilt.

Circulaire productie

Wij ontwikkelen en fabriceren onze LED Displays zelf en dat doen we zoveel mogelijk circulair. Niet alleen tijdens fabricage maar ook gedurende het gebruik van een LED Display bieden we onze klanten de mogelijkheid deel uit te maken van het circulaire model van Megalux. Hiervoor hebben we onze second life en recycling programs in het leven geroepen. Zo geven we gebruikte LED Displays een nieuwe bestemming. En worden de LED Displays die “end of life” status hebben bereikt, gerecycled.

Conclusie

Goed om te weten is dat je als retailer je Etalage LED Display perfect kunt combineren met je niet digitale etalagematerialen. Een combinatie van de twee leidt vaak zelfs tot verbluffend mooie resultaten. Met de LED Displays van Megalux onderscheidt jouw etalage zich, zonder twijfel! Ook in het volle zonlicht met krachtige visuele content vergroot jij je impact. Trek je meer klanten en boost je jouw omzet. We ontwikkelen top of the line etalage toepassingen. Vraag ons hoe. We helpen je graag verder.

Kun je het product dat je zoekt niet vinden? Bel of mail ons dan even contact@megalux.nl . Grote kans dat we het product dat je zoekt namelijk wel maken.

Megalux, visualizing your business.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die Megalux voor jouw bedrijf heeft?

Indoor

Een extra dimensie toevoegen aan je kantoor, winkel of zakelijke ruimte, hoe doe je dat? Je wilt jouw..

Outdoor

Je visuele impact vanaf jouw fysieke locatie exponentieel vergroten? Meer klanttraffic creëren…

Etalage

Je wilt maximale impact maken met je etalage. Al eens aan digitaal gedacht? Je hebt mooie raampartijen…

Klanten

Ready to visualize your business?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossing die Megalux en haar partners jou kunnen bieden? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.