Diensten

Services

Bij Megalux weten we als geen ander dat één beeld een compleet verhaal kan brengen. Onze producten vormen een belangrijke schakel om jouw merk en verhaal te visualiseren. Jij wil maximale impact bereiken met goede content. Daarom nemen Megalux en haar partners je alle zorgen uit handen. Van A tot Z als je dat wilt. We leveren natuurlijk de Megalux producten, vaak via ons partnernetwerk. Omdat jij zorgeloos gebruik wil gaan maken van je nieuwe LED Display, monteren en installeren wij het voor je. Of dat nu buiten is of binnen. Aan een gevel of op een paal. We kunnen zelfs de complete constructie voor je regelen.

Diensten

Megalux en haar partners ontzorgen je…

Bij Megalux weten we als geen ander dat één beeld een compleet verhaal kan brengen. Onze producten vormen een belangrijke schakel om jouw merk en verhaal te visualiseren. Jij wil maximale impact bereiken met vette beelden. Daarom nemen Megalux en haar partners je alle zorgen uit handen. Van A tot Z als je dat wilt. Wat kunnen we nog meer voor je betekenen? Kijk maar eens…

Installatie

Jouw LED Display moet op de goede plek gemonteerd worden. Netjes geïnstalleerd…

LED as a service

Elektrische scooters, auto’s, printers. We kiezen steeds vaker alleen te betalen voor…

Financiering

Heb je de behoefte je visuele impact te vergroten, maar wil je je kapitaal liever in je…

Software

Jouw LED Display biedt je ongekende impact en flexibiliteit. Enorm belangrijk in een steeds…

Wil je wel een LED Display maar liever niet investeren? Dat kan met een off balance financiering. Wil je volledig flexibel blijven? En alleen voor gebruik betalen? Met ons “as a service” concept ben je én flexibel én volledig ontzorgt.

Wanneer we het hebben over “visualizing your business” nemen we dat vrij letterlijk. Omdat we weten hoe belangrijk de boodschap is die jij op je LED Display wilt tonen. En hoe lastig het soms is het juiste beeld te creëren. Met onze content service kun je op elk gewenst moment de krachtigste beelden tonen, exclusief en alleen voor jouw merk of bedrijf.

Klanten

Ready to visualize your business?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossing die Megalux en haar partners jou kunnen bieden? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.