Toepassingen
LED Schermen

Indoor en outdoor LED Schermen

LED Schermen vinden een steeds bredere toepassing. Ze maken buitengewone visuele oplossingen mogelijk op basis van creativiteit en technologische innovatie, zowel indoor als outdoor. Daarmee komt het bieden van unieke en originele boodschappen voor steeds meer partijen binnen handbereik. Megalux LED Schermen zijn van topkwaliteit, welk formaat u ook kiest. En bieden je ongekende visuele mogelijkheden.

Indoor

Een extra dimensie toevoegen aan je kantoor, winkel of zakelijke ruimte, hoe doe je dat? Je wilt jouw..

Outdoor

Je visuele impact vanaf jouw fysieke locatie exponentieel vergroten? Meer klanttraffic creëren…

Etalage

Je wilt maximale impact maken met je etalage. Al eens aan digitaal gedacht? Je hebt mooie raampartijen…

Klanten

Kies het juiste LED Display

LED Schermen zijn intussen te vinden in het straatbeeld, stadions en ook in verschillende winkels. Onze displays zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Het enige dat nodig is, is elektriciteit. Kies je voor een LED Display? Dan is het belangrijk dat je de juiste afmeting kiest. Een LED Scherm dat aan een hoog gebouw hangt naast de snelweg moet vanzelfsprekend veel groter zijn dan een display in een winkel. Natuurlijk helpen we bij het berekenen van het juiste formaat. Hier zijn goede berekeningen voor en daarbij heeft ons team hier ook ruime ervaring mee. Ga voor een gedegen advies! Niet alleen de grootte van het display is van belang. Ook de locatie moet doordacht zijn. Bij al deze punten kunnen we je uiteraard adviseren!

Ready to visualize your business?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossing die Megalux en haar partners jou kunnen bieden? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.

LED Display met de juiste boodschap

Welke content werkt wel en welke niet? Dat is onder andere afhankelijk van het doel, de doelgroep en de locatie. We denken hierover graag met je mee. Natuurlijk hebben we vele voorbeelden en cases beschikbaar. Per branche is een andere aanpak gewenst. Zoek je een oplossing voor de retail sector of publicity? Of ben je actief in Leisure of Sport? Dat zijn weer totaal andere branches als Health Care. Maar in alle branches hebben we ervaring en kunnen we je voorzien van het juiste advies. Neem contact op voor meer informatie!