Rental LED Display

Rental LED Display

Op zoek naar een tijdelijk, groot, opvallend scherm? Kies dan onze Rental LED Display. Deze schermen hebben we speciaal ontwikkeld voor situaties waarbij voor een korte periode een LED Display nodig is. Ideaal bij veelvuldig, tijdelijk gebruik waar de schermen regelmatig opgebouwd en weer gedemonteerd moeten worden. Enkele voorbeelden:

  • Evenementen
  • Festivals
  • Beurzen
  • Conferenties
  • Roadshow

Eigenlijk zijn onze Rental LED Displays dus geschikt voor iedere gelegenheid waar tijdelijk een groot scherm vereist is. De Displays zij speciaal ontworpen om op regelmatige basis op te bouwen en weer te demonteren.

Sta je als onderneming vaak op beurzen? Of ga je met een roadshow bij je klanten langs? In dat geval kan jouw eigen Rental LED Display een uitkomst bieden. Met onze schermen die impactvolle beelden presenteren trek je maximale aandacht bij jouw publiek.

Wanneer je qua keuze uit lijkt te komen op een Rental LED Display zijn er een aantal zaken waar je goed over na moet denken. De belangrijkste vraag helpt je gelijk verder op weg; gaat het Display binnen op buiten gebruikt worden? Klik op het Display dat past bij jouw initiatief en ontvang meer informatie over het betreffende Rental LED Display:

Heb je vragen? Kun je het product dat je zoekt niet vinden? Bel of mail ons dan even contact@megalux.nl . Grote kans dat wij als specialist op het gebied van LED Displays je verder kunnen helpen met je vraag.

Real LED Display Indoor en Outdoor

ERX series indoor

Dit LED Scherm is speciaal ontworpen voor snelle montage en heeft een hoge resolutie. Onderhoud aan voor- en achterzijde.

Real LED Display Indoor en Outdoor

ERX series outdoor

Dit LED Scherm is speciaal ontworpen voor snelle montage en heeft een hoge resolutie. Onderhoud aan voor- en achterzijde.

Maximale flexibiliteit

Het grote voordeel van onze Rental Displays is de flexibiliteit om een LED Display tijdelijk in te zetten in elke denkbare situatie. Samen bespreken we welk scherm het meest geschikt is voor het doel dat jij voor ogen hebt. Wij zorgen er dan voor dat jouw visuele boodschap snel en dicht bij jouw potentiële publiek wordt gebracht. De Rental LED Displays van Megalux geven het perfecte beeld, in alle omstandigheden. Zowel Indoor als Outdoor. Onze schermen zijn nagenoeg overal te plaatsen. Naast de LED Displays kunnen we namelijk allerlei benodigde onderdelen leveren zodat jouw LED Display op nagenoeg elke locatie te plaatsen is. Zo kun je het Display op speciaal verkrijgbare voetsteunen plaatsen. Ook zijn de schermen aan veel verschillende soorten wanden op te hangen. Iedere wand of muur heeft wel zijn eigen montage eisen. Wij kunnen je uiteraard hierbij helpen en adviseren. Wat je wens ook is. Bij Megalux zorgen we ervoor dat we jouw Rental LED Display volledig voorzien van alle installatie onderdelen en instructies. Uiteraard in een mooie flightcase op wielen. Hierdoor is het Display makkelijk te vervoeren en te plaatsen. Indien gewenst kunnen wij ook het vervoer en installatie voor je verzorgen. Groot formaat LED Schermen brengen ongekende mogelijkheden om tijdens een event de aandacht te trekken en jouw merk of bedrijf perfect in beeld te brengen. Of het nu voor één dag is of voor een langere periode, wij leveren diverse Rental LED Schermen van topkwaliteit in diverse maten. Vaste of mobiele LED Schermen, het kan allemaal. Neem contact met ons op om te horen wat we voor jouw event kunnen betekenen.

Voordelige oplossing

Naast de flexibiliteit van onze Rental producten zijn de prijzen ook een gegronde reden om voor deze optie te kiezen. Heb je een scherm eenmalig nodig voor één dag, dan spreekt het voor zich dat deze optie het meest geschikt is. Onze Megalux partners kunnen je dan in veel gevallen direct vooruit helpen. Maar wanneer je meerdere keren per jaar voor langere periodes een scherm nodig hebt zullen we samen een berekening gaan maken waar het omslagpunt ligt tussen huur en bezit. In de regel geldt dat hoe vaker en langer een Display wordt gehuurd, hoe scherper de prijs zal zijn. Toch adviseren we altijd om in een persoonlijk gesprek samen in kaart te brengen wat het doel is wat je voor ogen hebt. We kijken samen naar alle mogelijke oplossingen om jouw wens te realiseren. Soms worden dan nieuwe en onbenutte kanalen aangeboord en kan het toch interessant worden om voor aanschaf te kiezen. Dit is afhankelijk van vele factoren en soms is de meerprijs voor aanschaf weer rendabel te krijgen door het scherm ook voor andere doelen in te zetten. Wij geven natuurlijk alleen advies, jij maakt de keuze. We denken graag met je mee.

Megalux, visualizing your business.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die Megalux voor jouw bedrijf heeft?

Indoor

Een extra dimensie toevoegen aan je kantoor, winkel of zakelijke ruimte, hoe doe je dat? Je wilt jouw..

Outdoor

Je visuele impact vanaf jouw fysieke locatie exponentieel vergroten? Meer klanttraffic creëren…

Etalage

Je wilt maximale impact maken met je etalage. Al eens aan digitaal gedacht? Je hebt mooie raampartijen…

Klanten

Ready to visualize your business?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossing die Megalux en haar partners jou kunnen bieden? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.