PSV Eindhoven

PSV Eindhoven installeert 380 m2 Megalux LED Schermen

Het Philips Stadion is een van de belangrijkste sportlocaties in Nederland en de thuisbasis van PSV. Een topclub die maar liefst 24 keer landskampioen werd, 11 keer de supercup won, 9 keer de KNVB beker, 1 keer de Europacup I en 1 keer de UEFA cup.

De relevantie ervan is niet alleen voelbaar in Nederland, maar in heel Europa. Bewijs hiervan is de ambitieuze strategie die het team achter het Philips Stadion de afgelopen jaren heeft uitgevoerd. Een jaar geleden installeerde Megalux en haar partner, Mansveld Expotech, 60 m2 scherm voor het stadion in wat een eerste fase van het moderniseringsplan zou zijn.

De meest recente en ambitieuze stap in deze strategie is nu de installatie van 380 m2 Megalux LED Reclameschermen in het stadion aan de voorzijde van de tweede ring. Hiermee heeft PSV in Nederland de primeur voor reclame en voegt zich bij andere moderne sportlocaties, zoals die van Manchester City, Paris Saint-Germain, Tottenham Hotspur en Atlético Madrid.

Gerelateerde projecten

Ready to visualize your business?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossing die Megalux en haar partners jou kunnen bieden? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.