Merca Madrid

Merca Madrid kiest Megalux groot formaat LED Screen

De laatste jaren kiezen de grote merken met opmerkelijk succes voor dynamische en indrukwekkende reclame op LED Schermen. Pogingen om het publiek op een originele en innovatieve manier te boeien, blijken structureel beter te slagen wanneer de communicatieondersteuning bestaat uit een opvallend groot LED Display voor buitengebruik.

Mercamadrid, het grootste distributie-, marketing-, verwerkings- en logistiekplatform voor vers voedsel in Spanje, heeft daarom besloten verder te gaan met zijn moderniseringsproject op basis van het gebruik van LED Reclameschermen. Zoals in de video te zien, is het project van start gegaan met een groot formaat outdoor scherm.

Dankzij de levendige beelden die worden uitgezonden door het nieuwe outdoor LED Display, kan Merca Madrid elke dag effectief communiceren en worden duizenden mensen bereikt. De strategische ligging tegenover een belangrijke verkeersader zorgt voor een unieke attentiewaarde.

Het Merca Madrid-project zal ook in de toekomst meer en meer op LED Schermen gaan inzetten als een zeer effectief advertentie medium. Megalux ondersteunt Merca Madrid met haar missie om haar bereik effectiever te vergroten.

Gerelateerde projecten

Ready to visualize your business?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossing die Megalux en haar partners jou kunnen bieden? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.