Mansveld en Megalux worden partners

Mansveld en Megalux zijn een partnership aangegaan. Mansveld is vanaf 1 mei  dealer van Megalux. Mansveld is een toonaangevende speler in de Nederlandse markt op het gebied van elektrotechniek en AV. Met hun business units Audio Visual Controls en Expotech bedienen zij klanten op het gebied o.a. experiences, musea, beurzen en evenementen met audiovisuele oplossingen.

Megalux assembleert en levert professionele LED Schermen en Displays. Na een succesvolle periode in Spanje en Portugal de afgelopen 15 jaar heeft Megalux begin dit jaar haar entree op de Noord Europese markt gemaakt. Beide partijen zijn blij met deze stap voorwaarts in een lastige tijd zoals deze.

 

“De samenwerking met Megalux is een stap vooruit voor ons en onze klanten. Door de diensten van Megalux toe te voegen aan ons assortiment, kunnen we onze oplossingen nog beter aan laten sluiten bij de behoefte van onze klanten.”

Richard Kluijtmans, directeur Mansveld

“We zijn erg blij om een professionele partij als Mansveld als partner aan ons te kunnen binden. We hebben een uitstekende match met Mansveld en dat is belangrijk. Hiermee hebben we een mooie stap gezet op de Nederlandse markt. Megalux zal haar aanwezigheid in Noord Europa verder uitbreiden met het aangaan van vergelijkbare partnerships als deze in het buitenland.”

Pieter van der Zeeuw, directeur Megalux

megalux ledschermen overeenkomst Mansveld
Menu