Megalux

Historie
Megalux is al een meer dan een decennia lang succesvol met LED Schermen van hoge kwaliteit vanuit Spanje en Portugal. Met een geheel eigen productlijn voorzien we onze klanten van prachtige oplossingen op het gebied van LED Display en digital signage. Megalux is een bedrijf met Nederlandse roots. En daar zijn we trots op!

Toekomst
Onze ambitie reikt verder dan de Zuid Europese markt. En daarom maakten we onze entree op de Noord Europese markt. Vanuit Nederland wordt de aanwezigheid van Megalux in Noord Europa verder uitgebouwd.

De impact van visueel
Wij hebben een heilig geloof in de kracht van visueel. Logisch natuurlijk. Maar sta er even kort bij stil. Wanneer je begint aan een goed boek word je vaak niet meteen geraakt op de eerste bladzijde. Dat duurt even. Zie je een goede film, serie of documentaire dan kan een eerste scéne je meteen raken. Beelden kun je je vaak ook beter herinneren dan tekst. Het is niet voor niks dat 82% van het internetverkeer in 2021 zal bestaan uit video. Beeld, zowel online als offline zal voor bedrijven een steeds grotere rol gaan spelen om hun boodschap of merk onder de aandacht te brengen. En precies daar helpen wij, samen met onze partners onze klanten. Met producten van top kwaliteit, makkelijke software en geweldige visual designs.

Service
Onze LED Displays moeten onze klanten effectief en doeltreffend helpen met hun zichtbaarheid, attentiewaarde en merkbeleving. Dat is een constant proces. Een LED Scherm is dan vaak pas het begin. Daarom werken wij graag met onze klanten samen voor de langere termijn. In een partnership met onze klanten. Onze jarenlange ervaring in de sector stelt ons in staat om onze klanten een adequate service te bieden en maximale tevreden¬heid te realiseren. Wij bieden namelijk producten van topniveau aan, op basis van professioneel advies. Zo krijgt u altijd het product dat het beste bij jouw situatie past. En dat product is niet alleen een LED Display. Maar ook installatie van jouw LED Scherm. Onze eigen cloud software om het scherm te bedienen. Een uitgebreide content service waarmee je impactvolle visuals en video op je scherm toont. En “as a service” diensten in combinatie met financieringsmogelijkheden. We bieden zowel standaardoplossingen voor distributie als turnkey-projecten op maat, met een hoge mate van service ook op het gebied van techniek. We zijn dan ook trots op ons grote klantportfolio. Relaties die al jaren op ons vertrouwen.

Megalux Producten
Je kunt bij ons terecht voor Outdoor en Indoor LED Display toepassingen. Voor vaste en tijdelijke installaties. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om onze volledig eigen productlijn te ontwikkelen. We werken daarbij alleen met de allerbeste materialen en componenten. Vanuit onze eigen engineering en werkplaats kunnen we je ook helpen bij eventueel noodzakelijke constructievraagstukken. Zoals bevestiging van een scherm aan een gevel of op een paal. Op onze site vind je meer informatie over deze toepassingen. Omdat elke situatie anders is en je bij ons echte service mag verwachten helpen we je graag persoonlijk verder wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden voor jouw situatie. Bel of mail ons even. We staan voor je klaar.

De toepassing van LED
LED Displays worden meer en meer zakelijk toegepast. In landen waar het gebruik van LED Schermen meer gemeengoed is, zoals in Azië en Zuid Europa is gebleken dat deze LED Schermen je veel kunnen bieden. Uit onderzoek blijkt namelijk dat een LED Display je grote flexibiliteit biedt. Je kunt je content immers met een druk op de knop aanpassen. Bij retail toepassingen blijkt dat klantbestedingen tot 30% toenemen. En klantaandacht 60% langer wordt vastgehouden. Mond op mond reclame neemt met 20% toe. Tegelijkertijd kun je er operationele voordelen mee behalen. Zoals kostenverlaging door meer digitalisering. En een verdubbeling van je reach door hergebruik van je online content.

Grote LED Schermen
Groot formaat LED Schermen die we op verschillende outdoor locaties vinden, vertegenwoordigen in toe¬nemende mate de toekomst van reclame en vervangen steeds vaker de traditionele billboards. Outdoor LED Reclameschermen kunnen voor structureel betere commerciële resultaten zorgen. Outdoor LED Schermen raken bovendien vaak een breed publiek en brengen je boodschap effectief. Commerciële berichten die via digital signage naar buiten worden gebracht, bereiken een aanzienlijk hogere attentiewaarde dan de meeste andere middelen. Aangezien grootformaat LED Schermen niet langer voorbehouden zijn aan bedrijven met grote budgetten, ontdekken ook MKB bedrijven de voordelen van grootformaat LED Schermen. Dankzij de grote tech¬nologische vooruitgang in LED Schermen, gecombineerd met onze “as a service” concepten, komt een eigen LED Scherm binnen handbereik. Onze LED Schermen behoren tot de mondiale top 5 en bieden een hoge duurzaamheid, topkwaliteit en economisch energieverbruik. Je kunt dus ook rekening houden met je ecologische voetafdruk.

Retail
Voor gebruik binnen retail zijn er veel mogelijkheden. Op langere termijn zijn LED Schermen bijvoor¬beeld een aantrekkelijk alternatief voor vaak dure etalages. Conventionele etalages zijn namelijk niet zomaar opnieuw te gebruiken. Met LED Schermen is de etalage veel makkelijker aan te passen. Bovendien voorkomen LED Displays veel verspilling van fysiek etalage- en displaymateriaal in winkels. Vaak beland het gros van het fysieke etalage- en display materiaal namelijk in de container. Buiten flexibiliteit en bijdrage aan duurzaamheid op dit vlak geven LED Displays ook invulling aan indoor attentiewaarde. Ze bieden ongekende mogelijkheden binnen je bedrijfsruimte, showroom of venue. Indoor LED Schermen kunnen bovendien worden geconstrueerd voor eenvoudige montage en demontage. Zo kun je een opstelling eenvoudig wijzigen. De Retail kiest meer en meer voor LED Schermen om vorm te geven aan hun digital signage. LED Schermen dienen niet alleen om een sterke commerciële bood¬schap te verzenden, maar ook om interactieve ervaringen te creëren. Megalux LED Schermen zijn de toekomst van winkels en afgesloten ruimtes waar het genereren van het juiste verkeer, het creëren van een unieke setting en het verhogen van de attentiewaarde een must is.

Circulair
We leven in een wereld waarin we met zijn allen meer moeten gaan letten op verspilling. Daar zijn wij ons ook van bewust. Bij Megalux hebben we daarom aandacht voor het milieu. Ons proces vanaf onze fabriek tot aan onze klant is er daarom op gericht zoveel mogelijk grondstoffen en productonderdelen te hergebruiken. Zo is het aluminium in onze producten afkomstig van hergebruikt materiaal. En wordt onze schermen een tweede leven gegeven nadat onze klanten aan nieuwe technologie toe zijn. Dat doen we door hergebruik maar ook door demontage en hergebruik van grondstoffen.

Megalux, visualizing your business.

Megalux Ledschermen
Menu