TVE Group en Megalux zijn een partnership aangegaan

TVE is vanaf 1 juli  dealer van Megalux. TVE is een krachtige speler op het gebied van indoor en outdoor visuele communicatie. TVE helpt met haar 9 labels diverse klanten die visualisatie van hun merk.
Megalux assembleert en levert professionele LED Schermen en Displays. Na een succesvolle periode in Spanje en Portugal de afgelopen 15 jaar heeft Megalux begin dit jaar haar entree op de Noord Europese markt gemaakt. Beide partijen zijn blij met deze stap voorwaarts in een lastige tijd zoals deze.

Ton van der Schoot, managing director Licht&Reclame Sign Consultants, onderdeel van TVE Group
“De samenwerking met Megalux is voor ons een mooie stap voorwaarts richting verdere digitalisatie. Met de producten van Megalux kunnen we onze klanten ongekende mogelijkheden gaan bieden. En kunnen we onze oplossingen nog beter aan laten sluiten bij de behoefte van onze klanten.”

Pieter van der Zeeuw, directeur Megalux
We zijn erg blij om TVE Group als partner aan ons te kunnen binden. Hiermee zetten we een tweede mooie stap gezet op de Nederlandse markt. Megalux zal haar aanwezigheid in Noord Europa verder uitbreiden met het aangaan van vergelijkbare partnerships als deze in het buitenland.

TVE Group en Megalux zijn een partnership aangegaan
Menü